Hanák Pincék

Bölcske

"Kizárólag hagyományos feldolgozással, csömöszöléssel és hordós érleléssel készülnek boraink."

"A Hanák Pincék Bölcskén, az ország középső részén, Dunaföldvár és Paks között a Duna mellett találhatók.

Hagyományos családi pincészetünk 1998-ban alapító tagja volt a Nyitott Pincék Szövetségnek. A pincészet azóta is aktív szereplője a borturizmusnak és jeles képviselője a Tolnai Borvidék borainak.

Családunk 0,7 hektár területen gazdálkodik. Cabernet Franc,- Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Sirah, Olaszrizling, Irsai Olivér és hagyományos vegyes ültetvényeken termesztjük száraz boraink alapanyagát. Kizárólag hagyományos feldolgozással, csömöszöléssel és hordós érleléssel készülnek boraink.

Szolgáltatások, ajánlatok:

Előzetes egyeztetéssel megszervezzük családi, baráti társaságok, kollektívák közvetlen, családias hangulatú (nyitott gallér) összejöveteleit.

Borkóstoló mellett étkezésre, bográcsolásra, tábortűz melletti nyársalásra is van lehetőség. Kérésre vendég-szüretelőket is fogadunk. Borkóstolásra csak helyben termett borokat kínálunk.

Borok választéka: Cabernet Franc és Sauvignon Kékfrankos Zweigelt Sirah Irsai Olivér Olaszrizling Vegyes fehérA vörös fajták házasított, rozé, a fehérek házasításai évjáratonként változóan. "

Kínálat: borkóstoló, étkezés, szállás, palackozott borok, téliesített présház, mosdó

KAPCSOLAT

7025 Bölcske, III. Havasi Pincesor 2-4.
Telefon: 06-30-73-74-668
Email: hanakl@freemail.hu

 

Fotógaléria

Jelentkezz be!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Ha egy pincefalu 3 Fogadóját meglátogatod, akkor strázsamesteri rangot érhetsz el!A regisztrált kalandorok száma: 49
A regisztrált kártyák száma: 714