Pittenauer Zoltán

Császártöltés

"A család nagy szeretettel várja a borok kedvelőit, szerelmeseit."

"A Pittenauer Családi Pince Császártöltés egyik legszebb pincesorán, a Kis Soron található, ahonnan ámulatba ejtő kilátás nyílik a „helyi öt tó vidékére” és a pincesorok alatt elhúzódó Vörös Mocsár természetvédelmi területre.

A család már generációk óta foglalkozik borkészítéssel, ahol most a legifjabbra -aki egyben a település legfiatalabb borásza- került sor.

Pittenauer Zoltán 2013-ban szerezte meg szakképesítését, azóta boraival komoly eredményeket ért el. A pince gyöngyszemei a rosé borok, mellette természetesen kóstolhatóak a friss, üde, gyümölcsös fehérborok és a testes, tüzes, határozott vörösborok.

A picébe a családi gazdaság közel 9 hektáron megtermelt szőlőjének a nedűje kerül, ahol igyekeznek a paletta minél szélesebb körű bővítésére.

Jelenlegi szőlőfajták a Kékfrankos, Bianka, Kunleány, Rizlingszilváni, Chassleass, Irsai Olivér, utóbbit hamarosan egy nagyobb mennyiség követi Cserszegi fűszeressel, Pinot Noirral és barátaival kiegészítve, hogy a présház falai között minőségi borok készülhessenek belőle.

A család nagy szeretettel várja a borok kedvelőit, szerelmeseit, hogy a folyamatosan szépülő, bővülő pincéjében elkalandoztathassa; minőségi borokkal, kellemes kikapcsolódással és életre szóló felejthetetlen élménnyel gazdagítsa vendégeit. "

Kínálat: borkóstoló, étkezés, szállás, palackozott borok, téliesített présház, mosdó

KAPCSOLAT

6239 Császártöltés, Kis Sor 23.
Telefon: 06-70-221-92-08
Email: zoltan.pittenauer@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pittenauer-Pince/1447885148772968?fref=ts

 

Fotógaléria

Jelentkezz be!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Ha egy pincefalu 3 Fogadóját meglátogatod, akkor strázsamesteri rangot érhetsz el!A regisztrált kalandorok száma: 48
A regisztrált kártyák száma: 714