Szeitz Zsolt

Pátyi Pincehegy

"A jövőre nézve bizakodó vagyok."

"Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntök minden borkedvelő érdeklődőt! Szeitz Zsolt amatőr borkészítő vagyok, szülőfalumban élek 48 éve. A családom elődei a Pátyi pincehegy kialakítása óta foglalkoztak szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. Itt jegyezném meg érdekességképpen, hogy az első írott pince 1805-ös!

A borkészítés szenvedélye nagyapámtól ered így természetes, hogy én is ráéreztem a bor jótékony hatására. A barátaim és jómagam örömére 14 éve készítek bort. Helyi és budakörnyéki borversenyeken a puszta részvételtől az aranyéremig sikerült helyezéseket elérnem.

A jövőre nézve bizakodó vagyok, mivel fiammal együtt sikerült egy olyan adottságokkal rendelkező pince birtokába jutni, amely az átalakítás után akár 50 vendég egyidejű fogadására lesz alkalmas minden igényt kielégítve. A pince természetesen akadálymentesített lesz, így kerekesszékkel is látogathatóvá válik.

Törekeszem arra, hogy az őseim kitaposott ösvényén haladva, a mai kornak megfelelő, szerethető borszentélyben fogadhassuk az érdeklődőket. Köszönöm, hogy megtisztelt idejével és elolvasta rövid bemutatkozásunkat, és kívánom, hogy a későbbiekben is minden nap simogassa torkukat jó magyar bor!

Szolgáltatásaink Borok tekintetében a választék igen sokszínű, választhatnak 2-3 féle fehérborból, 1-2 féle roséból és 2 féle vörösborból. A szőlő az ország különböző területeiről, mint például Szekszárdról, Balatonról és természetesen helyi területekről kerül beszállításra és feldolgozásra. Törekszünk arra, hogy minden évben előállítsunk egy olyan szőlőfajtából készített bort, amelyet a többi helyi pincészetben nem tudnának megkóstolni.

Egyéb szolgáltatásként emelném ki a saját, házi készítésű sajtkülönlegességeinket, illetve egyedi ízvilágú füstölt kecske-, és sertés finomságainkat."

Kínálat: borkóstoló, étkezés, szállás, palackozott borok, téliesített présház, mosdó

KAPCSOLAT

2071 Páty Kossuth L. u. 109.
Telefon: 06-30-84-86-383
Email: Szeitz.zsolt@citromail.hu

 

Fotógaléria

Jelentkezz be!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Ha egy pincefalu 3 Fogadóját meglátogatod, akkor strázsamesteri rangot érhetsz el!A regisztrált kalandorok száma: 48
A regisztrált kártyák száma: 714